Sotte Sussen

Tineke | Truusje | Joke | Toos

Wie zijn we
wat doen we

De Sotte Sussen zijn (Tineke, 60 jaar en Joke, 59 jaar) in september 2013 begonnen met het verzorgen van middagen en avonden vol hilarisch muzikaal entertainment.

Onze creaties

Tineke Koote
Joke van Reen

De Sotte Sussen

De Sotte Sussen zijn (Tineke, 60 jaar en Joke, 59 jaar) in september 2013 begonnen met het verzorgen van middagen en avonden vol hilarisch muzikaal entertainment.

Sinds 1981 zijn wij vriendinnen en zingen en lachen veel samen. Onze vriendschap begon als buurvrouwen en onze kinderen speelden vaak samen en gingen samen naar school. Door met elkaar naar school te fietsen met de kinderen achterop is onze vriendschap langzaam gegroeid en heeft in 2013 tot onze samenwerking gezorgd. Wij waren en zijn zot en niets was en is ons te dol. Als wij samen een dag op stap gingen gebeurde er altijd wel iets waardoor wij met veel plezier weer naar huis gingen en ze thuis naar onze belevenissen luisteren.

Tijdens een uitvoering van ons koor, waar wij gezamenlijk bij zingen, hadden wij een act opgezet. Dit viel in goede aarde en er is nog lang over na gepraat “Die twee gekke meiden het konden wel zussen zijn zo veel humor ze bezitten”. Na deze act is ons idee geboren om dit vaker te gaan doen maar dan voor mensen die een middagje lachen heel goed kunnen gebruiken. Na een paar keer een optreden te hebben verzorgt in verzorgingshuizen hebben wij besloten om samen meer van dit soort optredens en bij verschillende doelgroepen te gaan verzorgen.

Een naam moest er komen en die was snel gevonden “Sotte Sussen” een programma in elkaar gezet, kleding en attributen bij elkaar gezocht en gemaakt en een geluidsinstallatie aangeschaft. Wij konden beginnen.

Nu een aantal jaren verder verzorgen wij nog steeds met heel veel plezier en enthousiasme middagen en avonden voor verschillende verenigingen, verzorging- en verpleegtehuizen en zo af en toe tijdens een buffet of verjaardag een muzikale middag/avond met veel humor.