VAKANTIEWONING ‘BIJ DE KIPPEN’

Vier vakantie in een heerlijk rustige en groene omgeving

Welkom

Welkom in ‘Bij de Kippen’, een heerlijke vakantiewoning aan de uiterste rand van Klarenbeek, gemeente Voorst. Op de grens van de Veluwe en de Achterhoek in een prachtig stukje IJsselvallei, ontvangen wij u in een ontspannen sfeer en laten u graag kennismaken met de rust en schoonheid die deze streek u te bieden heeft. U logeert in een sfeervol huisje, gelegen op ons erf, waar u volop de ruimte en privacy zal hebben. De woning is comfortabel en van alle gemakken voorzien.

DE VAKANTIEWONING

U bent te gast op Erve Kleine Does, de geboorteplek van eigenaar Henk van Reen. De naam Erve mag gebruikt worden omdat de woning altijd in bezit is geweest van de familie Van Reen.
De vakantiewoning heeft de naam ‘Bij de Kippen’ gekregen omdat het mooie terras grenst aan de kippenren. Wanneer u hier van het zonnetje geniet, ziet u onze kippen scharrelen en lekker druk bezig zijn.
De woning bestaat uit een woonkamer met smart-tv, eet- en zithoek (slaapbank), compleet uitgeruste keuken, tweepersoons slaapkamer en badkamer.
Er zijn openslaande deuren naar een ruim terras.
Het huisje is uitstekend geïsoleerd en beschikt over een eigen centrale verwarming. Dus ook in de herfst en winter heeft u een comfortabel onderkomen

‘Bij de Kippen’ is een rookvrije vakantiewoning.
Uw hond is welkom, mits aangelijnd op het erf in verband met onze andere dieren. Het is niet toegestaan dat de hond op de bank of het bed komt.
Wifi is kosteloos. De auto kunt u vrij parkeren op de daarvoor aangewezen plek en de fietsen kunnen in de schuur gestald en eventueel opgeladen worden.

OVER ONS

Wij zijn Joke en Henk van Reen en wonen op deze mooie plek met onze hond Beertje, 2 pony’s, kippen, geiten en schapen.
Wij vinden het leuk om mensen te ontmoeten en gastvrij te ontvangen. Wij zijn deelnemer van de Stichting Vrije Recreatie SVR. Indien u hier ook deelnemer van bent dan krijgt u een kleine korting op de verhuurprijs op vertoon van uw lidmaatschapskaart.

DE OMGEVING

‘Bij de Kippen’ is een prima uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Op korte afstand liggen de steden Apeldoorn, Deventer en Zutphen.
Voor en achter de woning liggen de natuurgebieden “Empe en Tondense hei’ en ‘Het Lampenbroek’ waar u heerlijk kunt wandelen, en waar van midden april tot in augustus prachtige wilde orchideeën bloeien.
Vanaf de woning fietst u zo naar het recreatiegebied Bussloo of de Loenense Waterval. Voor de ervaren fietser is een tocht naar de Posbank aan te raden.
De woning ligt aan een fietsknooppuntenroute.
Het hele jaar door zijn er prachtige exposities in de vele musea in Gelderland, er zijn markten en evenementen. De streek biedt volop leuke en gezellige eetgelegenheden, van sterrenrestaurant tot pannenkoekenboerderij, voor elk wat wils.

PRIJZEN EN INFO

Prijzen zijn inclusief eindschoonmaak, maar exclusief borg.
Wifi gratis, parkeren gratis, en gratis ruimte voor stalling van fietsen en het eventueel opladen van uw elektrische fiets.
Wij serveren geen ontbijt. U kunt een uitstekend ontbijt/lunch laten bezorgen door www.grootboerleontbijtenlunchservice.nl (uiterlijk 1 dag tevoren bestellen)

1 overnachting
100,- voor 1 of 2 personen
150,- voor 3 of 4 personen
5,- voor 1 hond, 8,- voor 2 honden

Lang weekend (van vrijdagmiddag 15:00 uur tot maandagmorgen 11:00 uur)
200,- voor 1 of 2 personen
275,- voor 3 of 4 personen
5,- voor 1 hond, 8,- voor 2 honden

Midweek (van maandagmiddag 15:00 uur tot vrijdagmorgen 11:00 uur)
275,- voor 1 of 2 personen
375,- voor 3 of 4 personen
6,- voor 1 hond, 10,- voor 2 honden

Week (aankomst dag 15:00 uur vertrek dag 11:00 uur)
400,- voor 1 of 2 personen
525,- voor 3 of 4 personen
7,50 voor 1 hond, 12,50 voor 2 honden

Borg
50,- contant betalen bij aankomst en contant retour bij vertrek.

Betaling
25% binnen 14 dagen na boeken, en 75% uiterlijk binnen 1 week voor aankomst.