Joke van Reen zangeres bij uw Levensmoment

Over mijzelf

Zangeres voor “Levens Momenten” staat voor muzikale ondersteuning tijdens belangrijke momenten in het leven.

Joke van Reen (1958) mezzo sopraan, heeft al vele mensen ontroerd met haar warme stemgeluid. Mijn zangkwaliteiten onderhoud ik door  lessen te volgen bij Anne Ermens. Ik ben geen klassiek geschoolde zangeres. Bij het zingen maak ik gebruik van orkestbanden. Tevens zing ik bij Popkoor “Break Out” en vorm ik samen met Tineke Koote het muzikale entertainment duo “Sotte Sussen”.

Als zangeres leg ik mij toe op het verzorgen van een persoonlijke invulling van uw belangrijke Levens Moment wensen. Denk hierbij aan het zingen van een persoonlijk lied tijdens een huwelijksceremonie, een begrafenisplechtigheid, communie of doopdienst. Maar dat kan ook bij een speciale verjaardag of een jubileum.

Ik probeer bij deze gelegenheden een sfeer te creëren waarbij U zich getroost, gesteund of begrepen voelt door uw eigen muziekkeuze. Denk hierbij aan een lied waarmee u de ander bedankt of welkom heet. Of tijdens een begrafenisplechtigheid het lievelingsnummer van de dierbare ten gehore te laten brengen.

Samengevat ik breng als zangeres op uw eigen bijzondere “Levens Moment” net dat beetje meer aandacht en sfeer met persoonlijke nummers.

Waarom/waardoor ik zangeres (en Ontmoetingsclown) geworden ben.

In 2012 werd ik door economische redenen ontslagen. Ik heb bij dit bedrijf ruim 13 jaar met heel veel plezier gewerkt en vond het erg jammer dat ik hier weg bezuinigd werd.

Toen ik deze klap een beetje te boven kwam werd onze dochter zwanger en daar waren wij heel blij mee en toen het een tweeling werd waren wij helemaal door het dolle heen. Deze zwangerschap verliep helaas niet zoals wij gehoopt hadden en de tweeling werd in de negenentwintigste week geboren en voor mijn dochter en de twee jongetjes was het een hele spannende tijd. Gelukkig hebben ze het alle drie gehaald maar door deze zwangerschap is mijn dochter heel erg ziek gebleven en moest vaak hals over kop naar het ziekenhuis gebracht worden. Op een nacht zat ik weer in het ziekenhuis, (mijn schoonzoon bleef bij de jongetjes omdat hij de volgende dag werken moest en zijn nachtrust erg hard nodig had) en zat een beetje te piekeren en te denken wat ik nu eigenlijk met mijn leven wilde. Thuis blijven zitten en niets doen is niets voor mij er moest iets zijn wat ik graag doe en kan.

Daar midden in de nacht in een koude wachtruimte van een ziekenhuis is mijn besluit genomen om van mijn hobby mijn werk te maken en zangeres (en “Ontmoetingsclown”) te worden.

Na ruim anderhalf jaar intensief over dit idee te hebben nagedacht en veel voorbereidingen te hebben getroffen is mijn hobby nu mijn werk. Ik volg intensieve zanglessen om mijn stem te optimaliseren. Door mijzelf te gaan verhuren als zangeres hoop ik er voor te kunnen zorgen dat de belangrijkste momenten in uw leven tot een prachtig herinnering gemaakt kan worden mede door mijn muzikale inbreng.

Ik hoop u te mogen ontmoeten tijdens uw belangrijkste “Levens Moment”.

Hartelijke groet,
Joke van Reen

Zangles

Tijdens een zangles bij Anne Ermens opgenomen. Het is heel leerzaam maar ook hard werken om je stem te verbeteren maar gelukkig had ik daar een hele goede lerares voor die nu helaas naar Breda is verhuisd. Haar opleiding heet nu Zangles in Breda, voor iedereen in Breda of omgeving een echte aanrader. 
Anne Ermens bedankt.