Schrijf een nieuw bericht.

 
 
 
 
 
 
.
4 berichten.
Inge Klein en Herma Brunt Inge Klein en Herma Brunt uit Nijmegen heeft geschreven op 2 juli 2023 om 14:04
Wat hebben wij genoten van jullie vakantiewoning, Joke en Henk! Het was een heerlijk weekend in een prachtige groene, landelijke omgeving. Het heeft ons aan niets ontbroken. Lekker een dagje naar Zutphen geweest; een heel mooi stadje, waar je zo bent. We hadden voor zaterdag een overheerlijk ontbijt besteld bij Groot Boerle ontbijt- en lunchservice. Een aanrader! Met Henk nog in de avond een mooie avondwandeling gemaakt langs de beek. Joke en Henk: heel hartelijk bedankt voor de gastvrijheid en de comfortabele vakantiewoning!!!!
Jo en Annie Veeneman Jo en Annie Veeneman uit Brunssum heeft geschreven op 27 juni 2023 om 18:51
Lieve Joke en Henk. Wat hebben we genoten van jullie prachtig vakantiehuisje. We voelden ons meteen thuis. Vooral met de diertjes en Beer de hond om ons heen hadden we veel gezelligheid om de deur. De zon die we besteld hadden,was ook op tijd aangekomen .? Hierdoor zijn we iedere dag op de fiets op pad kunnen gaan en kunnen genieten van de mooie provincie Gelderland. Wat hebben we geboft met alles, lieve familie. We hopen volgend jaar weer terug te kunnen komen. Bedankt voor jullie gastvrijheid. Dikke knuffel van Jo en mij.
Fam. van Heusden Fam. van Heusden uit Apeldoorn heeft geschreven op 27 maart 2023 om 19:50
Lieve Henk en Joke Wat fijn dat we gebruik mochten maken van jullie vakantiehuis. Echt een gezellig knus huisje. Onze kinderen hebben ook genoten en vonden het gewellig om samen met Henk de dieren te voeren! Mvg Fam. van Heusden
Jannie en Jan Jansen Jannie en Jan Jansen uit Dronten heeft geschreven op 9 maart 2023 om 10:14
Wat een fijne vakantiewoning hebben jullie. We hebben genoten. Heerlijk gefietst door de schitterende omgeving. Volop rust en mooie natuur. We komen zeker nog eens terug.