Sotte Sus Joke van Reen

Ik ben gaan zingen bij de Sotte Sussen omdat ik erg veel plezier in mijn leven heb met natuurlijk zoals iedereen ook wel eens zorgen. Ik kwam er achter dat ik tijdens het zingen al mijn zorgen kon vergeten en mijn levensvreugde groter werd. Toen is het idee bij mij ontstaan om dit ook te gaan doen voor andere mensen. Mijn medemens even wat meer vreugde te brengen. Door middel van mooie maar ook vrolijke liedjes en verkleedpartijen. Zingen maakt gezond wordt er veel gezegd en ik hoop op deze manier veel gezondheid rond te strooien. Ik vermaak de mensen en hierdoor geef ik mijzelf ook weer plezier. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat ik hoop nog heel lang bij de Sotte Sussen te mogen zingen en het liefst met mijn vriendin Tineke. Want dat wij SOT zijn dat staat vast.

Toos